I lighted a bulb! (want to cook some meat next...)

What you've done with the osPID

I lighted a bulb! (want to cook some meat next...)

Postby cssoft » Fri Apr 13, 2012 6:21 am

Today i got my osPID and after unboxing and doing the quick start guide, i made my first step and lighted a bulb.
See my short video:
http://www.youtube.com/watch?v=T4j36QdSIEQ

At first the K-Type temperature sensor has 24 degrees celsius (red line). I configured the osPID to power the bulb until the sensor measures at least 30 degrees. When holding the sensor to the hot bulb the temperature rises and the osPID turns of the bulb. Then the temperature sinks again and the osPID turns on again below 30 degrees.

The cabling was quite easy:
I connected the brown/black cable of the power cord from the power outlet to the Relais 2 connector named "VL". The brown/black cable of the bulb comes into the "NO" connector of Relais 2. The blue cable of the power cord is connected with the blue power cord of the bulb. Since my bulb has no green/yellow cable, i leaved that one unconnected.

That was easy!
Thanks Brett and Co for this great device and greetings from Austria!!!
cssoft
 
Posts: 1
Joined: Thu Apr 12, 2012 9:24 pm

Re: I lighted a bulb! (want to cook some meat next...)

Postby Brett » Sun Apr 15, 2012 3:50 pm

That was easy!


AWESOME! great to see the video as well. keep 'em coming!
User avatar
Brett
Site Admin
 
Posts: 101
Joined: Fri Mar 09, 2012 10:05 pm
Location: Boston

Re: I lighted a bulb! (want to cook some meat next...)

Postby ledlight » Fri Aug 10, 2012 8:30 am

This video so that we can learn a lot of knowledge.
ledlight
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 10, 2012 8:27 am


Return to Exhibition

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest